Buffalo Bills @ Miami Dolphins ( 20:00 )
Ένα divisional ντέρμπι της AFC East θα διεξαχθεί στο Hard Rock Stadium μεταξύ των φιλοξενούμενων Buffalo Bills (4-7) και των γηπεδούχων Miami Dolphins (5-6), δυο από τις χειρότερες επιθέσεις σε όλο το NFL.
Oι Dolphins έρχονται από μια πολύ άσχημη και κρίσιμη ήττα που ίσως τους στοιχίσει στην πορεία. Η ομάδα του Miami ήταν δέκα πόντους μπροστά στην τέταρτη περίοδο στην Indianapolis με τους Colts να κάνουν ένα 13-0 και να κερδίζουν τελικά με 27-24. Χάνοντας έξι από τα τελευταία τους οκτώ παιχνίδια έχουν λιγοστέψει οι ελπίδες τους για playoffs και μια νίκη σε αυτό το σημείο θα τους έδινε μια ανάσα στην μάχη για μια wild-card θέση που γίνεται χαμός βεβαία με 5-6 ακόμα ομάδες.
Για τα Δελφίνια έχει επιστρέψει ο Ryan Tannehill αν και αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον ώμο, ο οποίος φέτος έχει 1,176 γιάρδες, 10 TDs και 5 INTs. Στο running παιχνίδι ο Frank Gore έχει σχεδόν 600 γιάρδες χωρίς όμως κάποιο TD, με τον Kenyan Drake να έχει σκοράρει τέσσερις φορές. Οι Danny Amendola και Kenny Stills μαζί έχουν 800 γιάρδες στον αέρα και 5 TDs. Αμυντικά δέχονται κάτι λιγότερο από 26 πόντους και 400 γιάρδες ανά αγώνα. Ο Kiko Alonso ηγείται με 95 tackles, o Cameron Wake έχει 4,5 sacks, ενώ ο Xavien Howard έχει 5 ΙΝΤs.
Οι Bills τις τελευταίες εβδομάδες μας έχουν δείξει ένα άλλο διαφορετικό πρόσωπο, προς το καλύτερο (χειρότερο δεν γινόταν νομίζω) με δυο συνεχόμενες νίκες και ελπίζουν αυτό το σερί να συνεχιστεί και απέναντι στους divisional rivals Dolphins. Σε αυτές τις δυο νίκες κέρδισαν τους New York Jets και τους Jacksonville Jaguars ενώ επέτρεψαν μόλις 15,5 πόντους. Η ομάδα του Buffalo προσπαθεί να φτιάξει κάποια πράγματα πριν τελειώσει αυτή η κακή χρονιά για αυτούς και να κατευθύνεται προς τον σωστό δρόμο στην offseason.
Ο rookie QB, Josh Allen επέστρεψε από τραυματισμό και μετράει 992 γιάρδες 3 TDs και 5 ΙΝΤs. Οι Bills τρέχουν για 114 γιάρδες ανά αγώνα με τον LeSean McCoy να έχει 426 γιάρδες και 2 TDs. Οι WRs Zay Jones και Kelvin Benjamin έχουν μαζί στον 726 receiving γιάρδες για 3 TDs με την ομάδα του Buffalo να έχει σκοράρει μόλις 6 touchdowns στον αέρα. Στην άμυνα επιτρέπουν 305 γιάρδες και σχεδόν 25 πόντους ανά παιχνίδι. Ο Tremaine Edmunds είναι πρώτος με 78 tackles, o Jerry Hughes έχει 6 sacks και ο Jordan Poyer έχει κάνει 3 ΙΝΤs.
O head coach των Dolphins Adam Gase δεν δείχνει να εμπιστεύεται και πολύ την επίθεση του ειδικά σε κρίσιμα σημεία όπως φάνηκε και στην ήττα απο τους Colts. Η ομάδα του Miami όμως παραδοσιακά εντός έδρας είναι πιο δυνατή και οι Bills παρά τις δυο back to back νίκες που έκαναν παραμένουν μια από τις χειρότερες ομάδες στο NFL. Οπότε σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με την καλύτερη συνολικά ομάδα και γηπεδούχο η οποία έχει και ένα κίνητρο. Λογικά το θέαμα θα είναι κακό με την δικιά μου πρόβλεψη να είναι νίκη των Dolphins με 21-14.