Καλησπέρα σε όλους,
Αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα όπως φυσικά και τους GotGameXperts μας.
Απόψε τα ξημερώματα ξεκινάει η Regular Season της National Basketball Association, του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, και μαζί της ξεκινάει μια νέα διαδρομή για την ιστοσελίδα μας. Μια διαδρομή κάλυψης αυτού του μαγικού κόσμου σε όλα τα επίπεδα.
Μετά από ένα καλοκαίρι όλο μεγάλες αναβαθμίσεις, θεωρήσαμε απαραίτητο να στηθεί μια ολοκαίνουρια συντακτική ομάδα που -σας διαβεβαιώ- μοιάζει έτοιμη να διαπρέψει! Με θεματολογία και ύφος που θα διαφέρουν από τα συνηθισμένα, ελπίζουμε να σας αρέσει, να την αγκαλιάσετε και να γίνει σύντομα ο προορισμός σας όταν ψάχνετε για αυθεντικές απόψεις όσον αφορά το NBA. Όπως ακριβώς κάνετε δηλαδή εδώ και μια δεκαετία, όπου ενημερώνεστε από αυτή την ιντερνετική γωνιά για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την National Football League.
Ο προγραμματισμός που έχει γίνει περιλαμβάνει οχτώ (8!) νέες στήλες που θα δημοσιεύονται -τουλάχιστον- σε εβδομαδιαία βάση.
Αυτές θα είναι βασισμένες σε ό,τι μπορεί να απασχολεί κάποιον φανατικό φίλο του αθλήματος.
Από το τι ανδραγαθήματα έκανε πάλι το καμάρι μας ως Έλληνες, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μέχρι αναλύσεις για το άκρως εθιστικό fantasy basketball. Από σταρ και αντιστάρ σε ατομικό και ομάδικό επίπεδο μέχρι τα πιο hot rumors και twitter beefs εκεί έξω. Από εβδομαδιαίο watchlist των πιο σημαντικών παιχνιδιών του προγράμματος έως το πως ενταπεξέρχεται η πολύ δυνατή rookie φουρνια που μπαίνει τώρα στην Λίγκα. Από εβδομαδιαία ανακεφαλαίωση του τι διαδραματίζεται, για εκείνους που δεν τους ιντριγκάρει ιδιαίτερα η regular season, μέχρι το πως θα γεμίσουμε τις τσέπες μας μέσω έξυπνων στοιχηματικών προτάσεων.
Φυσικά, η αρθρογραφία δεν θα σταματάει εκεί και θα στοχεύει όπου της υπαγορεύει η πάντα πλούσια επικαιρότητα.
Όπως καταλαβαίνετε… Από όλα έχει το μενού που σας ετοιμάζουμε!
Θα ήθελα να κλείσω λέγοντας ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να έχει τη μορφή που σας περιγράφω παραπάνω αν δεν είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία με το εξαίρετο Facebook page, NBA in Greece, οι οποίοι έρχονται να συναντήσουν τους δικούς μας συντάκτες με όνειρα για μεγάλα πράγματα. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής της σελίδας, Γιώργος Καρπούζας, είναι μαζί μας εδώ και αρκετά χρόνια και αυτό ψήνεται χρόνια ολόκληρα. Αυτή όμως είναι η ώρα η σωστή.
Ευχαριστώ από καρδιάς εκείνον, τα τρία παλικάρια που έρχονται μαζί του με μπόλικη όρεξη και μεράκι (Μανώλη, Νίκο, Δημήτρη) όπως φυσικά και τους συντάκτες μας (Αλέξανδρο, Κώστα, Δημήτρη, Κυριάκο) για την πίστη που δείχνουν στο πρότζεκτ μας και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα παρέα!
We Love This Game!
Jean,
GotGameXperts 18.10.2022