Carolina Panthers 31 - New Orleans Saints 34
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Superdome με τους Saints να χαμογελάν στο τέλος. Για την ακρίβεια δεν χαμογέλασαν απλά αλλά πανηγύρισαν με έξαλλο τρόπο όταν είδαν τον Wil Lutz να ευστοχεί σε buzzer beater field goal. H ομάδα της Νέας Ορλεάνης συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτιάς της NFC, ενώ οι Panthers μείωσαν και άλλο τις πιθανότητες τους για μια wild-card.
Οι Πάνθηρες ήταν πολύ κοντά στο να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και πάρουν μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο division rival τους. Ο rookie Joey Slye όμως αστόχησε από τις 28 γιάρδες και η απογοήτευση στο πρόσωπο του ίδιου, του Ron Rivera αλλά και όλων των Panthers ήταν εμφανέστατη. Όχι μόνο για το χαμένο field goal αλλά και επειδή έδωσαν στους Άγιους χρόνο να επιτεθούν και τελικά το πλήρωσαν.
O Drew Brees (311 γιάρδες, 3 TDs, 1 INT) λοιπόν είχε κάτι λιγότερο από δυο λεπτά να κερδίσει τις απαραίτητες γιάρδες και να βάλει την ομάδα του σε καλή θέση για field goal. Έτσι και έγινε με ένα τρομερό drive όπου μαζί με τον Michael Thomas (101 γιάρδες και 1 TD) έδωσαν στον Lutz ένα καλό σημείο (33 γιάρδες) για να σκοράρει ο kicker τους και να κερδίσουν τον αγώνα.
Οι Panthers από την αρχή κυνηγούσαν στο σκορ όμως δεν τα παράτησαν ποτέ ακόμα και όταν έπαιρνε διαφορά ασφαλείας η ομάδα της Νέας Ορλεάνης. Ο Christian McCaffrey ήταν και πάλι εντυπωσιακός με 133 συνολικές γιάρδες και 2 TDs, με τον Kyle Allen να κάνει ένα αρκετά κάλο παιχνίδι με 256 γιάρδες, 3 TDs και κανένα INT.
Την επόμενη εβδομάδα οι Saints θα πάνε στην Atlanta με σκοπό να κλειδώσουν την division, εκει θα αναμετρηθούν με τους Falcons οι οποίοι τους έδωσαν μια από τις δυο ήττες τους φέτος. Από την άλλη πλευρά οι Panthers θα περιμένουν τους Washington Redskins και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.